Kérdése van? Hívjon minket! 06204112030

Írjon nekünk: info@danabike.hu

 

Kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők webáruháza

Jó árak - Gyors szállítás - 30 év tapasztalat! 

Kerékpárok

TUDNIVALÓK!

ÜZEMBE HELYEZÉS!

A kerékpárokat részben összerelve, üzembe helyezés nélkül küldjük el vásárlóinknak! Ez azért van, mert a futárszolgálat a helymegtakarítás végett kilazít bizonyos alkatrészeket (kormány stb..) ezért a biztonságos használat és a garancia érvényessége miatt szükséges elvinni egy szabadon választott kerékpárszervízbe.

A részben összeszerelés annyit takar, hogy a kerékpárt a gyári csomagolásban( doboz, kartonszoknya) postázzuk. A dobozos csomagolásban a kerék, kormány és pedál kiszerelt állapotban található a csomagban.

Az üzembe helyezést minden esetben szakszervíz végzi, amely tartalmazza a fékek-váltók beállítását, kerék centírozást, zsírzást, guminyomást és az összes csavar meghúzását.

Probléma esetén elkell vinni egy szervízbe, a szervízhálózat listája általában a kerékpárok garancia füzetében található gyártótól függően, de egyébként bármelyik kerékpárszervízbe vihető a bicikli. A szervíz vállalja a felelősséget az elvégzett munkáért, ezáltal a kerékpár biztonságosan használható. A kerékpárra a gyártó vállalja a jótállást, nem a beállítást végző szervíz.